Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Možná vás zklamu, protože si neumím představit, jak by se dalo například ctít svobodu postavit si tak nějak svobodně dům tak nějak podle vlastního uvážení podle šíleného projektu zásadně nešetrného ke krajině, ekologii atd., a to v příjemném souznění s bdělými a příčetnými sousedy. Ale v jednom s vámi dokonale souhlasím - že potlačení ekonomických práv může vést k vážnému zásahu do svobody člověka. Myslím, že i k vyjádřením občanské neposlušnosti, či dokonce ke spravedlivé a nevyhnutné, vpravdě bouřlivé revoluční sebezáchranné obraně. ;-)

0 2
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 586x
Živím se jako programátor (především S&F MMO her), vystudoval jsem informatiku na matematicko-fyzikální fakultě UK a jeden den v týdnu učím na gymnasiu informatiku a matematiku jako externista.
Mezi mé největší zájmy patří rodina (manželka a tři děti), fantasy a sci-fi (tvorba a hraní her, čtení knih, čtení a psaní povídek, sledování filmů), práce a přemýšlení (o Bohu, politice, společnosti, ekonomii). Jsem libertarián-anarchokapitalista; rád na toto téma píši články zejména pro Mises Institut.

Seznam rubrik